Verhardingen

Straten, bedrijfspaden, bedrijfsterreinen, parkeerplaatsen: Loonbedrijf Oudwoude zorgt voor de juiste verharding. Van klinkers tot stelconplaat en menggranulaat. Ook daarbij hanteren we de uitgangspunten die onze aanpak kenmerken: hoe kunnen we het duurzaam, efficiënt en goed doen?
Daarom steken we onze energie eerst in een grondige inventarisatie van de bestaande en gewenste situatie en in een gedegen advies. De oplossing die we uiteindelijk realiseren, is niet zelden een innovatieve oplossing. En altijd één, die het beste past bij uw budget en ambities.

Vanzelfsprekend leggen we verhardingen compleet aan; inclusief goten, putten en kolken. We hebben er alle kennis voor in huis om dat goed te doen. We zorgen ook voor de juiste materialen.
Van begin tot eind van elk project –groot of klein- zorgen we voor een duidelijk proces, waarin u altijd geïnformeerd blijft over de voortgang en het resultaat. Onze prettige, voortvarende aanpak, gecombineerd met de gunstige prijs-kwaliteitverhouding, verzekert u van efficiëntie op de korte én lange termijn.

Heeft u een project voor de boeg? We realiseren het graag. Zullen we een afspraak maken?